Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kundbas hjälp vid etablering

Genom att utnyttja två lokala IK-företags kundkontakter hoppas Närljus kunna locka till företagsetableringar i kommunen. Det är First Index och City Mark som samarbetar med Närljus.

Närljus har gått på offensiven igen och försöker att intressera företag att etablera sig i kommunen. Två pågående projekt inkluderat tjänsteföretagen First Index och City Mark.

– Det här är företag som omfattande kundkontakter över hela landet. Vi hoppas att i samarbete med dem och deras kundbas kunna locka företag att etablera i kommunen, säger Lars Forslöf hos Närljus.

Det samarbetet hoppas man ska kunna etablera företagskontakter inom tjänstesektorn och bland mekanföretag.

2007 genomförde Närljus tillsammans med det lokala näringslivet en omfattande kampanj för att öka intresset för att etablera företag i kommunen.

Ytterligare ett led att väcka intresse för etablering är utvecklingen av området vid Grovan i Ljusdal. Mark är avsatt för villabebyggelse och den första villan är nu under uppförande.