Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Världsrekord i after work

/
  • Många skrattade åt komikern Måns Möller som underhöll på mat och dryckesmässan i Glysishallen på fredagskvällen.
  • Modevisning på stora scenen med modeller från Julle United och lokala klädaffärer.
  • Arrangör Thomas Sandberg bedömer att över 1 200 personer kom till fredagens after work på matmässan.
  • Stå upparen Måns Möller skämtade om kungliga förlovningar.
  • Panacottan av vit choklad garneras med björnbärssås av John Thiman vid Delsbo gästgiveri.
  • Fyra väninnor som upptäckt att de gillar varm honungsrom. Vilda och skilda förklarar Yvonne Hagerlund, Sussie Eriksson, Hudiksvall, Lisa Berg, Stockholm, och Britt Frank, Hudiksvall.
  • Cicki Nilsson och Ulla Wallin-Rudh, Hudiksvall, gillade modevisningen.
  • Linnea Mohlén, Hudiksvall, bjöd på provsmakning av en dryck som ger vingar.
  • Överraskande god panacotta tycker Eva Hermansson, Hudiksvall.

Det blev en afton i småplockets tecken när dryga tusentalet Hudikbor gick runt bland utställarna på mat- och dryckmässan för att provsmaka på fredagskvällen.

Annons

Måns Möller, Lennie Norman och Yvonne Skattberg stod för komiken på det som arrangörerna hoppades skulle bli världsrekord i after work. Idag, lördag, invigs mässan av Steffo Thörnqvist med tävling i provsmakning.

- Bra initiativ och bra arrangemang. Jag blir köpsugen, säger Ulla Wallin-Rudh, Hudiksvall, som fick smakprover hon gillade.

På andra sidan ishallen finns också drycker och en varm honungsrom som Yvonne Hagerlund, Hudiksvall uppskattade.

- Jag provade också en anklever med fikonmarmelad som var riktigt god, berättar hon.

Vi vill veta mer om vad vi äter. Mässan är ett sätt för konsumenterna att möta tillverkaren eller försäljaren hoppas arrangörerna Thomas Sandberg och Hogge Strandell. Mässan har 45 utställare från sylt till whiskey via ost och gravad lax.

- Vi är här för att visa upp vad vi har och prova reaktionerna på några nya saker. Det här är ett evenemang som tillför något till Hudiksvall, säger John Thiman vid Delsbo gästgiveri.

 

Mer läsning

Annons