Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hela helgen fylls med rock

/
  • Nils Molin, i mitten, kommer med sitt band Dynazty och uppträder lördagen den 9 oktober på Forum i Arbrå.

Andra helgen i oktober arrangeras Stormrock i Arbrå. Det blir rockvideokväll med besök av The Poodles, rockbandstävling till förmån till Världens barn och en livespelning med Dynazty.

Annons

Fredag-lördag den 8-9 oktober arrangerar föreningen Arbråkampen Stormrock – en helg helt i rockens tecken.

Stormrock inleds på fredagkväll med att The Poodles ger en skivsignering i foajén på Sagabiografen. Därefter stiger rockarna upp på scenen framför filmduken och ger ett akustiskt gig. Därefter får biobesökarna en förhandsvisning av The Poodles live-dvd som har Sverigepremiär i november.

Lördagseftermiddagen arrangeras en rockbandstävling på Forum, där nyetablerade rockband spelar och tävlar mot varandra. Det är Studiefrämjandet Hälsingland som har hand om anmälningarna dit.

Rockfesten fortsätter på lördagkväll på Forum. Charlie Granberg från Hellsingland Undergrund är DJ och senare på kvällen spelar Stockholmsbandet Dynazty, vars sångare Nils Molin är från Kilafors. Just det bandet har skrivit ett skivkontrakt med Peter Stormares bolag StormVox Records och senare i höst ska de flyga över till Los Angeles för att spela in sin skiva.

Eldsjälarna bakom evenemanget är Anki Rönnewald, Magnus Lund, Mona Sannefur-Olsson samt Mia Berg.

- Det här kommer att bli vansinnigt roligt. Jag hoppas att många passar på att komma när vi anordnar något i Arbrå. Slår det väl ut kanske vi kan upprepa detta en gång i kvartalet, eller nåt, säger Anki Rönnewald.

Mer läsning

Annons