Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kul att många engagerar sig i hallen

Svar till Erik Friberg (
29/4
) från styrelsen för Fotbollshallen i Ljusdal AB:

Först och främst vill vi tacka för insändaren, det är kul att många engagerar sig i vår nya hall. Vi börjar nu se slutet av vår första säsong inomhus och kan konstatera att tältet är en succé, både antal bokningar och antal besökare har varit över förväntan.

Att tältet kan användas till mycket mer än fotboll är helt korrekt men fotbollen kommer alltid att komma först. Vill man hyra in sig under de månader fotbollen flyttar utomhus så går det naturligtvis jättebra, vad man kan använda hallen till är det endast fantasin som sätter gränserna för. Hur det ser ut utanför tältet har vi liten påverkan över då det är kommunen som ansvarar för allt som är på utsidan av tältduken, vi har dock påtalat att man kanske skulle kunna ta ned en hel del växtlighet så att hallen syns bättre både från Storhaga-hållet (83:an) och från andra sidan Kyrksjön.

Angående en ljustavla med matchprogram mm så är det en strålande idé och något som vi tar med oss. Som allt annat är det en kostnadsfråga och då vi håller hårt i slantarna första året finns dock inget utrymme i budget under 2016 för detta. Det bästa sättet att hålla koll på vad som händer i hallen är att följa oss på Facebook, där försöker vi lägga ut så mycket information som möjligt om både hall och våra sex föreningar. Hoppas svaret rätade ut några frågetecken annars välkomnar vi alla att höra av sig till oss med frågor och idéer.

Styrelsen för Fotbollshallen i Ljusdal AB

genom Stefan Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel