Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Krönika: Huvudet i centrum

"Men då jobbigt på det där jag-kan-bara-ligga-ner-annars-brinner-jag-upp-sättet."

Annons

Mitt hat till huvudvärk är stort, har det just nu och skulle nog kunna döda för att få en Alvedon. Fast nä, egentligen inte döda någon. Jag som så många andra har huvudvärk väldigt ofta, kanske sitter det i ryggen och nacken eller kanske i ögonen. I mitt fall sitter det nog i båda.

Man har ont, vill inte göra något för minsta lilla ansträngning får det att bulta i huvudet som om det skulle sprängas. Vissa får ju till och med så ont att de kräks och måste stanna hemma från jobbet eller skolan. Usch säger jag bara!

Varför finns det ens huvudvärk, det är ju bara ett onödigt ting som drabbar så många! Likaså andra onödiga saker som utslag, magsjuka och feber. Världen skulle bli så mycket bättre utan dem! Utslag är ju bra onödigt med tanke på att dem kan klia otroligt mycket. Magsjuka, ja det hörs ju i namnet. Det är så obehagligt!

Feber har väl alla någon gång haft, och det är ju minst lika jobbigt att ha hög feber som att ha magsjuka. Men då jobbigt på det där jag-kan-bara-ligga-ner-annars-brinner-jag-upp-sättet.

Och sen finns det ju andra sorters sjukdomar som och inte skulle behöva finnas! Nej åter till huvudvärken, men skulle helst slippa den. Haha.

Ja men som dom här dagarna i skolan, man sitter vid datorn till exempel för att göra lite arbete. Så sakta men säkert känner man det börjar gnaga i huvudet som om det var fullt av termiter eller något sådant. Så obehagligt!

Tänkt er ett liv, helt utan bekymmer i form av sjukdomar och annat man kan lida utav! Snacka om det skulle vara ett liv som man verkligen njöt utav! Inga förkylningar på hösten, inge nästäppa på vintern och inga soleksem på sommaren! (Om man i vanliga fall har sånt det vill säga.)

Sist men absolut inte minst, ingen pollenallergi på våren för dom som har det! Det vore ett liv för mig, inga bekymmer alls! Nej, åter till drömmarna om ett underbart allergi och sjukdoms fritt liv.