Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Krävdes på arbetsgivares skuld

En Bollnäsbo i 40-årsåldern praktiserade på ett företag i Bollnäs under 2007. Nu, två år senare, har han fått krav från kronofogden – för skulder som praktikföretaget inte har betalat.

Företaget har nu polisanmälts för urkundsförfalskning av Bollnäsbon, som utan att han känt till eller godkänt det, har anmälts till Bolagsverket som styrelsesuppleant i företaget.

Att han var registrerad som styrelsesuppleant i företaget, fick han veta genom ett brev från Bolagsverket nu i höst. Efteråt kom också en fordran på 3 600 kronor från kronofogden i Uddevalla. Den gällde en skuld som företaget han praktiserade hos har till en revisionsfirma.

Företaget, där Bollnäsbon var praktikant under första halvåret 2007, har inte längre någon verksamhet i Bollnäs och han har förgäves försökt komma i kontakt med någon ansvarig.