Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kränkt i provhytten

Jag står i provhytten på Lindex och är glad över att jag fick in barnvagnen så jag kan prova behåar, jippie-mammor vill också kunna prova kläder trots att barnen är med!

Det är inte lätt att ta sig runt i affärer med en tvillingvagn. Jag skänker ofta en tanke till dem som är rullstolsbundna.

Någon sliter upp dörren, denna någon är en personal som säger: ”du får inte vara i provrummet med barnvagnen för vi vet inte vad som händer med grejerna då”. Jag står där halvnaken, chockad, kränkt och förbannad, jag tror på allvar att hon skämtar med mig men hon gör verkligen inte det. Hon kunde väl i alla fall ha knackat innan hon slet upp dörren.

Ni kan väl passa mina barn medan jag provar kläder eller anställa en barnskötare eftersom vi med barn och barnvagnar tydligen inte är välkomna hos er trots att ni säljer både dam och barnkläder! Hur kan man driva en butik med dam- och barnkläder och neka en mamma med barnvagn att använda provrummen? Det är vansinne! Inför ett övervakat system med nummerlappar som motsvarar antal plagg som kunden provar.

Sandra Johansson

Lindex svarar: Vi är ledsna för att du känner dig kränkt och vill be om ursäkt för att vi nekat dig att ha barnvagnen i provrummet. Vi vill ju inspirera våra kunder och självklart ska alla känna sig välkomna hos oss på Lindex. Nöjd kund är viktigt för oss.

Christina Löfman

butikschef Lindex Söderhamn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel