Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kränkt i butik

Den 24 april var jag och min pojkvän på nyöppningen av Clas Ohlsons, det var otroligt mycket folk där, man kunde nästan inte gå någonstans utan att man stötte i någon eller något.

Har du någon gång känt dig kränkt av att bara gå in i en affär? Den 24 april var jag och min pojkvän på nyöppningen av Clas Ohlsons, det var otroligt mycket folk där, man kunde nästan inte gå någonstans utan att man stötte i någon eller något.

Vi har varsin sportbag, han med träningskläder och mackor och jag med kläder sedan jag sovit hos honom från natten innan. Fast det var jättemycket folk försökte vi gå runt och titta på det som intresserade. Efter en stund kände vi oss förföljda av deras inhyrda Securitasvakter, så jag ville att vi skulle gå därifrån.

Jag gick och betalade mina in-ear hörselpluppar i kassan medan jag kände vakternas stirrande ögon i nacken. Vi gick till utgången där det bjöds på fika. När vi stod och pratade med den fikabjudande personalen såg vi att vakterna kom efter oss och bad först min pojkvän om att få titta i hans väska. Han sträckte fram väskan, då snäste ena vakten och sa: Du måste öppna den! Han öppnade väskan och ställde ner den på golvet. Vakten bad honom att ”röra runt lite” i väskan för att hon skulle se om han hade snattat något. Jag själv stod och höll mig för skratt för jag tyckte att det här var helt vansinnigt!

När de hade tittat i hans väska, spände de ögonen i mig och snäste: Din också! Jag öppnade väskan, slet ut jackan och min handväska och rörde runt bland mina kläder, mina underkläder låg överst och andra privata ägodelar. I samma stund tittade jag runt mig och såg hur folk kom som nyfikna apor och stod och stirrade på mig och i min väska, och den fikabjudande personalen stod och flinade hånfullt. Jag kände mig så uttittad, både jag och min pojkvän kände oss väldigt kränkta!

Är detta ett bra kundmottagande på Clas Ohlsons? Själv tänker jag nog aldrig sätta min fot där igen!

Lisa Ytell

 

Vi beklagar verkligen att ditt besök på Clas Ohlson i Hudiksvall upplevdes som en tråkig händelse för dig och din pojkvän. Även om det inte är ovanligt att man som kund ombeds visa sin väska för personalen eller som i detta fall för inhyrda väktare, så ska vårt bemötande självklart ske på ett artigt och respektfullt sätt. Vår personal ska alltid ge alla kunder god service och ett gott bemötande vilket vi fått många utmärkelser för. Men i detta fall har vi uppenbarligen inte lyckats i vårt bemötande vilket vi beklagar. Vi kommer att diskutera det som inträffat så att säkerhetsarbetet alltid görs på ett professionellt och värdigt sätt.

Lena Rosendal

butikschef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel