Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Korvgummans sista korv

Korvgumman lämnar Söderhamn och flyttar vagnen till Bollnäs.

Annons

Nu har Anki Andersson sålt sin sista korv i Söderhamn. I snart ett år har hon drivit Korvgumman, efter det att hon tog över vagnen efter Uno Pettersson.

– Vi får ingen fast plats under vintertid och det är tufft att kuska omkring fram och tillbaka, säger Anki Andersson, som driver Korvgumman tillsammans med Ali Moosa Abadi.

Efter en del strul har de nu blivit lovade en fast plats i Bollnäs och väljer därför att börja om från noll i en ny stad. Anki Andersson tycker att det är tråkigt att lämna Söderhamn, men känner att hon inte har något val.

– Jag har föreslagit olika lösningar för kommunen men det har inte blivit något. Det är tråkigt att behöva lämna, folk är vana vid att vi finns här och vagnen har stått här i många år. Men jag vill passa på att tacka våra fantastiska kunder, jag kommer att sakna alla.

Ali Moosa Abadi håller med.

– Vi har byggt upp en särskild relation med våra kunder, speciellt de äldre. Det är fina människor i Söderhamn.