Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Konsult måste godkännas av Sörfjärdenbor

Fem fastighetsägare är med och formulerar det uppdrag som ska ges den konsult som ska genomföra ett omtag i den fastlåsta va - frågan i Sörfjärden.

– Vi kan bara vara nöjda med att vi får en så stark representation. På den punkten är vi mer än nöjda, säger Karl-Erik Nordlund, sammankallande i Ken - gruppen och en i kvintetten

Han är en av två husägare från Olerstäkten. Den andre heter Bertil Åsén. Från Sörfjärdens fastighetsregister hämtas Bertil Olsson, Lennart Jönsson och Kjell Edholm. Kommunens man och sammankallande blir Thord Wannberg.

Ett sammanträde är avverkat. Några återstår innan upphandlingen kan börja. Det är klart utsagt att den va - konsult som knyts upp inte får ha någon bindning till Mitt Vatten AB i Sundsvall, till Nordanstigs kommunorganisation eller till Sörfjärden/Olerstäkten.

Olika alternativ för en framtida va - lösning ska genomlysas.