Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Konferensresa för våra kunder till Tallinn

Den 8-10 oktober 2011 åkte Hälsingetidningars säljavdelning på den årliga konferensresan med hundratalet kunder, denna gång till Tallinn.

Vi startade tidigt på lördag morgon med bussar från Ljusdal, Hudiksvall, Söderhamn och Bollnäs. Några timmar senare steg vi ombord på Baltic Queen i Värtahamnen, Stockholm, och senare på kvällen avreste vi mot Tallinn.
Konferensprogrammet bestod av föreläsningar av Ninna Engberg, vd Globe Arenas, Täppas Fogelberg, författare och journalist samt Daniel Bertils, chefredaktör Hälsingetidningar. Esa Grönvall från Tallink Silja bjöd på fartygsvisningar. Kvällen avslutades med middag och underhållning.
Söndagen inleddes med sightseeing i vackra hamnstaden Tallinn med omnejd. På eftermiddagen fortsatte konferensprogrammet med lokala företagare som berättade om det egna företaget: Magnus Olsson från Maskincenter, Toni Björklund från Hudik City, Anna Karin Edeborg från Hälsinglands Sparbank, Mona Berglin från Länsförsäkringar, Malin Eriksson från Edsbyns elverk, Urban Gisselsson från TeWes, Stefan Jonsson från Hälsingetidningar och Anders Perjans och Magnus Olofsson från Perjab.
Efter ytterligare en trevlig middag och kväll ombord ankom vi Värtahamnen på måndag förmiddag och var hemma i Hälsingland igen på eftermiddagen.
För att delta i 2012 års konferensresa tar man kontakt med någon av våra säljare senast under februari.