Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommunen ratar boxning i Vi skola

Puck de Keiser, Stockholm, är både förvånad och arg på Ljusdals kommun när han inte får köpa och rusta före detta Vi skola – trots att han är den ende som lämnat ett sexsiffrigt bud.

– Jag förstår inte kommunen som lägger ut en fastighet till försäljning och sedan inte antar ett vettigt bud där jag är beredd att med en arkitekt förändra och förbättra stället, säger Puck de Keiser som på ett tidigt stadium gick ut och berättade om planerna på boxningsverksamhet.

Det var på torsdagen som kommunstyrelsens samhällsutvecklingsutskott valde att inte anta Puck de Keisers bud på 340 000 kronor eller ett bud på en krona som en annan lämnat.

Nu går ärendet tillbaka till fastighetsenheten för en ny försäljningsrunda.

– Det står kommunen fritt att värdera, anta eller förkasta lämnade bud, säger samhällsutvecklingsutskottets ordförande Jonny Mill (SRD) som inte närmare vill gå in på hur politikerna enades om att inte anta något av buden.

Mill förnekar att det bara hade att göra med att man vill se bostäder och konto i Vi.