Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KOMMENTAR: Typiskt svenskt att en springer före och andra efter – utan att fundera på vad man springer efter ...

Alla människor skall behandlas med värdighet och respekt! Hur verkligheten ser ut och fungerar i mångt och mycket är allt som oftast något helt annat. Men det låter ju bra med "allas lika värde", skriver Nisse F.

Annons

"Alla människors lika värde" är ett svensk påhitt. Uttrycket "alla människors lika värde" är ett svensk hittepå och en felöversättning av originaltexten. Och då är det typiskt svenskt att en springer före och andra springer efter utan att för en enda sekund fundera över vad det är man springer efter.

Läs också artikeln: Regnbågsflaggor saboteras åter i Färila: "Nu får vi hänga upp några fler"

Och det finns ett uppenbarligt politiskt syfte med "allas lika värde". Undrar hur många det är som har förstått, insett?

Alla människor skall behandlas med värdighet och respekt! Hur verkligheten ser ut och fungerar i mångt och mycket är allt som oftast något helt annat. Men det låter ju bra med "allas lika värde".

Seriöst, lever du som du lär?

Hot, våld, skadegörelse är aldrig acceptabelt.

Nisse F.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel