Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Knockout på Solrosen

Måltjuven Erik Wästman var tillbaka i spel igen.

Men det var också det enda positiva under Rengsjös möte med Avesta.

Efter två raka kryss hoppades Rengsjö på säsongens första trepoängare. I stället kom tidernas krasch för laget som fullständigt kördes över av Avesta. Olyckliga bolltapp och lamt försvarsarbete gav gästerna 3–0 redan efter en knapp halvtimme.

Rengsjös enda riktiga läge i matchen kom efter en kvart när Avestas mittback Tomas Johansson ramlade och gav Robin Modd friläge från halva planen – som han missade.

Och eländet fortsatte...

– Vi slår bort bollar och tappar dem i fel lägen. Det är mycket vi gör som gör det enkelt för dem, säger Erik Wästman, som kom in efter paus vid ställningen 0–5.

Även Christian Törnros byttes in i halvtid och det gav Rengsjö lite mer klös i offensiven, utan att den för den delen blev direkt het. Avesta däremot trummade på, och när Tomas Traut satte 8–0 (ribba in på frispark) på tilläggstid var förnedringen ett faktum.

– Det var bara att gilla läget när man kom in i halvtid. För mig blev det som en träning fast i skarpt läge, säger Erik Wästman

Hade du kunnat spela från start?

– Det jag kunnat, jag har tränat bra på slutet och mitt knä känns bra.

Frågan är om det hade spelat någon roll den här dagen.