Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Knivskars av okända män

Den man i fyrtioårsåldern som tidigt på fredagsmorgonen hittades liggande utomhus hade dessutom blivit knivskuren.

Enligt egen utsago ska det ha inträffat innan han tog droger och somnade utomhus. Mannen hittades på fredagsmorgonen liggandes utomhus i Arbrå. Han var då medvetslös och hade en kroppstemperatur på bara 28 grader.

Mannen fördes med ambulans till Bollnäs sjukhus och sjukhuspersonalen fick jobba hårt för att värma upp mannen från en livshotande nedkylning. Under lördagen vaknade mannen upp och kunde berätta om händelsen för polisen.

Han berättade då att han köpt och tagit en drog som han mådde dåligt av. Mannen gick ut när han mådde illa och minns inget mer innan han vaknade upp på sjukhuset.

Men den obehagliga drogupplevelsen var inte det enda som mannen råkat ut för på torsdagen. Han hade också ett sår på halsen som han ska ha fått innan han drogade sig.

Det hände när han befann sig på Långgatan i Bollnäs. Där träffade han några okända män som frågade om han hade cigaretter.

När han inte gav dem några cigaretter ska en av dem ha knivskurit honom i på höger sida av halsen. Mannen har nu polisanmält händelsen som rubriceras som misshandel.