Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: Två lag med utmaningar möts i genrep inför hösten – se matchen live på din sajt eller i din app

Gefle IF krigar i botten av norrettan.
Hudiksvalls FF har inte riktigt motsvarat förväntningarna och halkat efter toppen i tvåan.
Fredag 26 juli testkör de grejerna mot varandra inför höstens allvar – se matchen från Hudiksvall live på helahalsingland.se, gd.se och arbetarbladet.se

Gefle Dagblad och Arbetarbladet har storsatsat på Gefle IF och Sandvikens IF i norrettan den här säsongen – och livesänt merparten av vårens matcher. Som vi tidigare har berättat sänds alla höstens seriematcher för de båda lagen på de bägge sajterna.

På helahalsingland.se har du kunnat se tre seriematcher plus DM-finalen med HuFF under våren – och högst sannolikt blir det fler seriematcher i höst, när laget ska försöka hänga på toppen.

Fredag 26 juli klockan 19.00 ska Hudiksvalls FF och Gefle IF mötas och se var de står efter sommaruppehållet. Träningsmatchen spelas på konstgräset på Glysis i Hudik.

Vi kommer livesända matchen för våra PLUS-kunder.

– Livesport är en stor och viktig del i det vi håller på med. Nu fick vi chansen att kunna ge den här träningsmatchen till våra användare, och som jag ser det är det ju bara att slå till när en sådan fin möjlighet ges. säger Rikard Bäckman, nyhetschef sport, och fortsätter:

– GIF åkte ju på en riktig smäll i ansiktet, 0–5 hemma mot Karlstad innan uppehållet – medan HuFF hittade något och slog faktiskt topplaget Karlberg rejält. Så det är något som säger mig att det här kan bli en rätt jämn match fast det skiljer en division mellan lagen, säger han.

För att kunna se träningsmatchen live på din sajt eller app behöver du vara PLUS-kund. Det kan du bli HÄR. Är du papperstidningsprenumerant? Aktivera i så fall digitala konto som ingår – så är sändningen även för dig.