Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kevin varvar upp nästa år

Kevin Engman har förmodligen kört sitt sista JTCC-lopp i karriären. Det mesta talar för att hans stallchef Mattias Ekström hittar en ny uppgift åt honom nästa år.

Det berättar Söderhamnsföraren från Hockenheimring-banan.

Annons

SMK Söderhamns banracingess Kevin Engman var inte munter efter den sista deltävlingen i årets JTCC-serie. Hoppet om seger och åtminstone en andraplats förbyttes hastigt och mindre lustigt till en sammanlagd – tredjeplats.

– Jag hade bara ett mål inför säsongen och det var att vinna, men efter allt strul var placeringen ok, säger Kevin Engman på telefon från motor-Mekkat Hockenheim i sydvästra Tyskland.

Där är han under veckoslutet på säsongsavslutning med Stall Mattias Ekström. Chefen har bjudit in hela stallet, runt 20 personer, för att se när chefen själv tävlar i DTM-serien på den klassiska banan.

Förmodligen skulle han kunna göra vad som helst för att få köra den tyska mästerskapsserien nästa säsong. Det stannar nog vid en dröm. Däremot verkar mycket tala för att stallchefen Mattias Ekström är på väg att hitta en lämplig cup för 18-åringen från Söderhamn och att han alltså kört sitt sista JTCC-lopp.

Inom ett par veckor hoppas det vara klart med ny klass för Kevin Engman.