Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kevin på pallen i Falkenberg

Bra start för banracingföraren Kevin Engman när det första heatet av helgens två avgjordes i Falkenberg på fredagen. Kevin slutade tvåa och siktar på säsongens första seger när det andra heatet avgörs på lördagen.

Annons

Söderhamnaren Kevin Engman svarade för en utmärkt silverkörning när JTCC-cirkusen drog igång på fredagen efter en dryg månads uppehåll.

– Vi missade att få ordning på bilen till första träningen och var bara sexa på den så sett till det är vi jättenöjda med andraplatsen. Jag låg trea med två varv kvar men ville bara inte komma trea en gång till. På det trettonde varvet bromsade jag mig förbi honom (Andreas Wernersson), säger han till Sporten på fredagskvällen och timmarna efter målgången på Falkenbergsbanan

Åt omöjlige Joakim Forsell i Team Forsell Motorsport fanns inget att göra. MG-föraren snittade drygt 128 kilometer i timmen över de femton varven och hade också den snabbaste varvtiden, 51 sekunder och 814 hundradelar.

Kevin Engman snittade knappt 128 km/h och hade en bästatid runt banan på 51,862 vilket gör att han startar som tvåa i morgon (läs idag).