Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kevin Costners dröm i uppfyllelse

/
  • Kevin Costner & Modern West kommer till Göteborg för en konsert.

Kevin Costners blod rusar.

Han stampar takten. Kan inte hejda sig från att sjunga med.

Filmstjärnan har hittat en ny passion: rock'n'roll.

Annons

Löjtnant i "Dansar med vargar", folkhjälte i "Robin Hood", livvakt i "Bodyguard".
Nu får Kevin Costner iklä sig rollen han drömt om hela livet: Rockstjärna.
- Foten stampar takten, blodet börjar rusa, du vill sjunga med. Det är rock'n'roll. Det har varit en av mina drömmar. Det var något jag gjorde tidigt, men inget som jag trodde skulle bli ett yrke. Och att jag fick chansen att ta upp musiken igen är som en dröm, säger han till TT Spektra.
Samtidigt avslöjar han vem som fick honom att förverkliga den.
- Min fru var inspirationen när det gällde att få in mig på musiken igen. Hade det inte varit för henne hade jag nog inte gjort det.

hans band Modern West musiken ut på vägarna. Och det finns något han ser fram emot extra mycket: Att bo på hotell.
- Det är trevligt att bli behandlad väl och jag försöker att inte glömma det. Det gläder mig och jag är noga med att uppmärksamma de goda sakerna som händer i mitt liv.
Hur tänker du när du blickar tillbaka på karriären?
- Ibland kan jag inte förklara vad som hänt mig och jag är tacksam för allt. Hade jag försökt skapa det...När jag blickar tillbaka vet jag inte hur jag skulle kunna ha regisserat det själv. Det bara hände.

ri leder Europaturnén till Sverige och Lisebergshallen i Göteborg.
- Vi är lite rädda, vi vet inte vad vi kan förvänta oss. Vi vet inte om svenska folket kommer och kollar. Men de som dyker upp är vi spända att spela för. Jag hoppas att de få valuta för pengarna. Men det kommer inte vara fyrverkerier. Det är bara vi fyra som skruvar upp våra högtalare och lirar, säger Kevin Costner.


- Ja, vi brukar avsluta varje kväll med att spela en cover. Vi vill visa respekt för publiken som har lyssnat på vår musik i en och en halv timme. Så vi spelar något som de känner till, säger han.
Trots musikkarriären - Kevin Costners filmagenda är fulltecknad.
- Jag ska göra en komedi i Italien och senare i år ska jag regissera en film som utspelas i Amerika under andra världskriget. Jag har också en film som heter "Company men" där jag spelar en liten roll. Men mina planer är att regissera mer, jag skriver mycket medan jag är ute på vägarna och spelar musik.

Mer läsning

Annons