Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Karriärens första seger

Annons

Läringen Caroline Holm var strålande glad efter den första lunchdubbelavdelningen på onsdagen på Bergsåker. Då hade 21-åriga Caroline vunnit sin första seger i karriären och den kom i 19:e starten. Segerhästen var hennes egen Marolina som tagit tre tränarsegrar för henne.

Caroline körde ett avvaktande lopp med sitt speediga sto. Från en position en bit bak i fältet smög man fram i ryggar in i den sista svängen. Där vilade sedan Caroline iskallt sin häst innan hon spelade ut stoets speed.

Den sista biten in mot mål var det inget snack om saken när hon blåste förbi konkurrenterna och också lätt höll undan för startgalopperande Hulte Svarten som kom tillbaka starkt.

Marolina vann nu på 1.27,1/2140a och delade ut 10,61 i vinnarodds. Segern betalades med 25 000 kronor och totalt i år har Marolina tjänat fina 158 000 kronor.