Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Karnevalen är ju bara kul

Vi tror att du har missuppfattat hela grejen. Karnevalen går ut på att få folk att skratta till kända händelser som hänt i trakten/världen.

Svar till Gnället ingen bra reklam för Alfta (19/8). Jättetrist läsning i våra ögon sett. Vi tror att du har missuppfattat hela grejen. Karnevalen går ut på att få folk att skratta till kända händelser som hänt i trakten/världen. Vi försöker vända trista händelser till något kul. Mårtenssons resa och bandyövergången kändes ganska självklar i årets tåg. I fjol vann vi överlägset, vårt budskap var då: Alfta=spökby. Samma år var även Alfta Blås med. Ett gäng omusikaliska grabbar som försökte spela musik. Det året handlade mesta delen av karnevalen om Alfta.

Det beror liksom på var och när saker och ting händer...

Det är jätteskoj med karneval. Vi längtar redan till nästa år. Var med du också, det blir roligare då. Vi ser fram emot ditt bidrag, då det verkar som att du är full av roliga ideér.

Ekipage nr. 6 2009

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel