Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kappahl och Deichmann i startgroparna

Snart får Lindex nya grannar i gamla Domushuset. Klädbutiken Kappahl slår upp dörrarna i mitten av november och knappt en månad senare planerar skoföretaget Deichmann öppna i Bollnäs.

Annons

Lagom till julhandeln tar fart kommer två butiker att öppna i centrala Bollnäs. Först ut är klädkedjan Kappahl som öppnar i mitten av november och därefter kommer skobutiken Deichmann Sko att öppna i gamla Domusfastigheten (kvartersnamnet Kringlan) vid Brotorget.

Kappahls butik kommer att bli 800 kvadratmeter och där kommer kläder för dam, barn och herr att finnas. Den tidigare butikschefen i Hudiksvall, Anna Ström, har anställts som Bollnäschef. Till sin hjälp kommer hon ha sex medarbetare.

Några veckor senare kommer ytterligare en butik öppna i gallerian. Det blir den tyska skojätten Deichmann Sko. Ljusnan har fått bekräftat att öppningsdatumet är någon gång i december.

Skokedjan Deichmann är Europas största skoföretag med mer än 2 200 butiker runt om i världen, varav 15 finns i Sverige.

Den gamla Domusfastigheten ägs av danska Sjaelsö och de har tidigare fått bygglov för en ombyggnad.