Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kappahl och Deichmann i startgroparna

Snart får Lindex nya grannar i gamla Domushuset. Klädbutiken Kappahl slår upp dörrarna i mitten av november och knappt en månad senare planerar skoföretaget Deichmann öppna i Bollnäs.

Lagom till julhandeln tar fart kommer två butiker att öppna i centrala Bollnäs. Först ut är klädkedjan Kappahl som öppnar i mitten av november och därefter kommer skobutiken Deichmann Sko att öppna i gamla Domusfastigheten (kvartersnamnet Kringlan) vid Brotorget.

Kappahls butik kommer att bli 800 kvadratmeter och där kommer kläder för dam, barn och herr att finnas. Den tidigare butikschefen i Hudiksvall, Anna Ström, har anställts som Bollnäschef. Till sin hjälp kommer hon ha sex medarbetare.

Några veckor senare kommer ytterligare en butik öppna i gallerian. Det blir den tyska skojätten Deichmann Sko. Ljusnan har fått bekräftat att öppningsdatumet är någon gång i december.

Skokedjan Deichmann är Europas största skoföretag med mer än 2 200 butiker runt om i världen, varav 15 finns i Sverige.

Den gamla Domusfastigheten ägs av danska Sjaelsö och de har tidigare fått bygglov för en ombyggnad.