Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kan vara på väg mot en plats i riksdagen

Kristoffer Lindberg från Bollnäs har hamnat på femte plats på Socialdemokraternas riksdagslista. Det ger honom goda möjligheter att ta en plats i riksdagen efter valet.

I helgen höll Socialdemokraterna Gävleborg sin distriktsårskongress i Gävle. En lyckad sådan för Bollnäs socialdemokrater.

– Vi lyckades få med Kristoffer Lindberg på femte plats på riksdagslistan, konstaterar Tobbe Lundell på väg hem från kongressen.

Kristoffer Lindberg, 22 år, är ordförande i Bollnäs Arbetarekommun och står som andra namn på Socialdemokraternas lista till kommunfullmäktige. Han sitter redan nu i barn- och utbildningsnämnden.

– Det är länge sedan Bollnäs Socialdemokrater representerades i riksdagen, säger Tobbe Lundell. Det här är väldigt roligt, särskilt med tanke på att Kristoffer är både ung och extremt kompetent.

De sex första namnen på riksdagslistan för Socialdemokraterna är Raimo Pärssinen, Gävle, Åsa Lindestam, Söderhamn, Patrik Lundqvist, Sandviken, Elin Lundgren, Gävle, Kristoffer Lindberg, Bollnäs och Jenny Breslin, Ljusdal.