Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kan inte delegera

Kommunens bygglovschef kan inte ta över beslutet om bygglov för Oves Golv. Ärendet ligger som sig bör hos samhällsbyggnadsnämnden och den kan inte delegera bort frågan till enskild tjänsteman – läs bygglovschefen.

Kommunens bygglovschef kan inte ta över beslutet om bygglov för Oves Golv. Ärendet ligger som sig bör hos samhällsbyggnadsnämnden och den kan inte delegera bort frågan till enskild tjänsteman – läs bygglovschefen. Absolut inte efter att så många medborgare klagat genom skrivelser och genom insändare angående bygglovsfrågan på just denna plats.

Platsen är olämplig inte minst ur trafiksäkerhetssynpunkt eftersom skoltrafiken går förbi här. Flera alternativ har föreslagits. Någon har nämnt Östernäs och flera har önskat att Oves Golv ska finnas i andra änden av köpingen för att få en koncentration av bygghandeln. Det sistnämnda alternativet hoppas och tror jag själv på ur mitt kundperspektiv.

Britt S

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel