Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kan gjuta en själv om jag behöver

När jag öppnar ett mejl, bland skräpposten, blir jag erbjuden – en penis av betong! skriver insändaren förundrat.

För vilken gång i ordningen vet jag icke, men det börjar bli förbannat tjatigt! Vem är denna människa som tror sig veta mina behov? En gång för alla: Jag vill ta mig fanken inte ha en penis av betong! Inte heller vill jag få erbjudanden om att lyfta mig till skönhet, varken fram eller bak, så skona mig!

Jag är 40-talist, har sett någorlunda bra ut, har haft ett synnerligen ovanligt och spännande liv. Enligt mig själv är jag inte vackrare nu än då, fast en del går åt det hållet. Jag vill absolut inte ha hjälp med lyft, avfettning eller den allra tjusigaste och konstnärliga penisar i betong. I så fall fixar jag detta utan inblandning av vare sig "försäljare Alice" eller vem fasingen det vara må vara, och hör sen. En dylik kan man väl gjuta själv, på samma sätt som man tar ett rabarberblad som mall för att gjuta fat. 

Jag tar inte illa upp, fast många i min generation kanske gör så, och min mor, 94, skulle bergis skratta. Ja, vi skulle säkert garva tillsammans. Men ändå, det känns inte riktigt rumsrent, inte seriöst! Eller?

Sarah i Bofara

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel