Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kan bli kalldusch att kliva upp i ottan

Svar till Småbarnsföräldrar i Edsbyn (26/2). Alla, utom de som är fast i den socialdemokratiska alliansen, är nog lika undrande över hur kommunen har tänkt sig med förskolorna.

Annons

Men i slutändan, då skrytbygget står på plats, kommer kallduschen, när ni föräldrar får kliva upp i ottan och skjutsa era barn till detta dagis, lekis, med mera, och det på er egen bekostnad.

Håkan Englund mörkar detta, så ni kan nog inte få något svar på transportfrågan. Tyvärr så finns det de som tycker detta bygge är en välsignelse för föräldrar i Edsbyn, . Det ser man på Facebook, där det önskas ett nattis för dem som jobbar nattskift. Men dessa är egoister som endast ser till sitt eget bästa. Man kan inte se med skygglappar, utan man måste se helheten. Min önskan är att Sörgården blir kvar och även de övriga, för det blir det billigaste alternativet.

Lars B Johansson

Edsbyn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel