Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kämpigt igen för Rengsjö

Ett skadedrabbat Rengsjö kämpar för att hitta spelet i trean. Borta mot Timrå var frågan hur "reservgubbarna" skulle orka?

Annons

– Spelmässigt var det en rent bedrövlig insats, särskilt i första halvlek. Då var det bara ställningskrig och inga chanser åt något håll, berättar Dennis Ohlsson – hårt prövad RSK-tränare.

Med sex ordinarie spelare borta fick han lita på vältränade gamla rävar som klubbens ordförande Anders Olsson (som mittback) och profilen Robban Bronegård (på mittfältet).

– De krigade på bra. Och hela laget kämpade ju ändå väl, så attityden finns där. Det är spelet som saknas, säger tränare Ohlsson.

Direkt på Rengsjös avspark i andra halvlek kom en kalldusch. Ett bortslarvat uppspel gav hemmalaget skottläge – och bollen slank förbi Olov Linck i målet. Lite väl billigt, kanske.

Men RSK vägrade ge upp, även om hemmalaget hittade en del vassa lägen på fasta situationer.

Med tio minuter kvar var det dags för "gubbarna" att visa sitt värde i en nog så viktig poäng.

Anders Olsson lyfte högst på en hörna, nickade fram till Robban Bronegård som från nära håll fixade kvitteringen med en språngnick.

– Ett viljemål som satt skönt. Men nu måste vi snart börja vinna matcher också, det här håller inte, säger Dennis Ohlsson – med nya problem sedan Robin Modd åkt på ett tredje gult kort och är avstängd nästa match.