Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Josefina Pehrsson dejtar vidare

/
  • Josefina Pehrsson från Friggesund fick följa med på gruppdejten. Hon valdes först av alla.

I kvällens program av Bonde söker fru var det dags för bönderna att halvera antalet kandidater. Josefina Pehrsson från Friggesund var den första av sex kvinnor som bonden Janne Hansson från Järvsö valde ut till gruppdejten.

Annons

Tolv kvinnor blev sex i kvällens Bonde söker fru på TV 4. Det första namnet som Järvsöbonden Jan-Olof Hansson nämnde var Josefina Pehrsson. Glad gick hon fram för att ta emot blomman och medan hon kramade honom tackade hon för att han valde henne först.

– Det var jätteskönt. Jag tyckte inte att det hade gått så bra på speeddejten, man var nervös och dessutom var det så hett den dagen, man höll nästan på att svimma, berättar Josefina Pehrsson när tidningen ringer upp henne.

Gruppdejten börjar med gemensam yoga, sedan blev det picknick. Josefina Pehrsson får inte avslöja om hon blir en av de fyra som får flytta in på Jannes gård i Järvsö, men vänskapen med de andra kvinnorna gör att man har vunnit i alla fall, menar hon. Om hon har vunnit Jannes hjärta återstår att se. Men han är väldigt trevlig, så mycket kan hon säga.

– Han är en otrolig trevlig person. Men tv:n gör honom inte rättvisa, i verkligheten är han roligare och inte så töntig, han har en djup som inte kommer fram. Mig fångar de väldigt bra, först var jag rädd att man skulle framstå som lite bitchig, men så är det inte. Jag är väldigt glad, en tokmaja, skrattar hon.

Mer läsning

Annons