Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Johnny Logan lockade många i Bergsjö

Halvvägs in i första låten hade Johnny Logan och kompbandet Roosarna fått publiken i Bergsjö kyrka att klappa taktfast till inledningslåten Love Hurts.

Annons

På tisdagskvällen kom Johnny Logan till Bergsjö kyrka. Han är ute på en riksomfattande kyrkoturné i Sverige och kommer att spela i Bollnäs och Färila i helgen. Han backas upp av kompbandet Roosarna under sin Sverigeturné. Många kom till Bergsjökyrka för att lyssna på konserten, redan under första låten applåderades det flera gånger.

Tisdagskvällen bjöd på en blandning av schlagerhits och gospel blandat på irländskt vis. Johnny Logan har skrivit tre vinnande bidrag till Eurovisionsschlagerfestivalen, varav han har sjungit två av låtarna själv. En av låtarna som gav honom seger i musiktävlingen är Hold me now drog stora applåder i Bergsjö kyrka.

– Ni får gärna applådera, sjunga med i texterna och stampa takten i golvet, uppmanade Johnny Logan publiken mellan två av låtarna.

Det är första gången som Johnny Logan ger sig ut på en turné i kyrkor och mellan låtarna berättade han om sina texter och hur de blev till. Publiken bjöds på hans stora hits, men också några av hans nyare låtar. 2007 släppte han sitt senaste album som innehåller irländska folksånger som bland annat The Irish Rover och Black velvet BAND. Under tisdagskvällen klappades publikens händer taktfast till låtarna och golvet gungade i takt till musiken.