Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Johan Mittjas 30 år

Johan Mittjas, Roteberg, fyller 30 år torsdagen den 5 maj. Han är driftledare på sitt eget jordbruksföretag, ett KRAV-certifierat ekologiskt jordbruk med di-kor, får, växtodling och maskinstationsverksamhet i Roteberg, Edsbyn.

Johan Mittjas är uppväxt på ett lantbruk och har arbetat på några olika lantbruk/maskinstationer genom åren, främst som maskinförare. I april 2013 blev han egenföretagare.

Jubilaren gick naturbruksgymnasiet, med inriktning jordbruk, på Nytorp i Arbrå. Han har även utbildat sig till skogsmaskinförare i Alfta, servicetekniker för tunga fordon i Ljungby och till driftledare för lantbruk med inriktning djur, mjölk- och köttproduktion i Linköping.

Johan Mittjas är ordförande i LRF Ungdomen Gävleborg. Han är även ordförande i Bollnäsbygdens Lantbruksklubb.

Till hans intressen hör allt som har med lantbruk och maskiner att göra. På fritiden umgås han gärna med släkt, vänner och bekanta.