Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jobbig start för juniorerna

Fjärde matchen – fjärde förlusten.
Hudik Hockey har fått en jobbig start i J 18 elit.
3–7 (2–3, 0–1, 1–3) mot Brynäs är talande siffror. Gästerna var lite bättre i allt.

Annons

– Ändå tycker jag att vi börjar komma in i det här tempot bättre och bättre, sa HHC:s assisterande tränare Pontus Åkerlund.

Mot Brynäs fick han se sitt lag få en kalasstart. Visserligen var Brynäs det mer spelskickliga laget redan från start men Robin Ståhl slog till två gånger om och gav HHC en 2–0-ledning.

Men Brynäs större rutin gjorde att gästerna under allt längre sekvenser fick fast pucken i HHC:s zon och innan den första perioden var slut hade gästerna vänt och kunde skrinna till pausvila med en 3–2-ledning.

Hudik Hockey jobbade och slet samtidigt som Brynäs drog på sig många utvisningar och inför den sista perioden hade HHC vittring på poäng då resultattavlan förkunnade 2–4.

Men trots att Brynäs i den tredje perioden fortsatte att befolka utvisningsbåset var det aldrig något snack om saken.

– När Brynäs tidigt i den sisat perioden gjorde 5–2 orkade vi inte stå emot, sa Pontus Åkerlund.

Brynäs gick i från till 7–2 innan Magnus Larsson kunde snygga till siffrorna genom Magnus Larsson.

Hudik Hockey hade sitt starkaste kort i målvakten Johan Larsson som trots de sju insläppta målen storspelade mellan stolparna.