Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Järvzoo kan få titeln Nordens bästa djurpark: "Ett kvitto på att besökarna tycker man är bra"

Järvzoo är nominerat i en djurparkstävling och har nu chansen att vinna titeln som Nordens bästa djurpark.

Tävlingen Stora barnsemesterpriset 2016 anordnas av hemsidan barnsemester.se. Järvzoo är nominerat i kategorin Bästa djurpark i Norden, tillsammans med 14 andra djurparker.

– Det känns bra. Det är alltid jätteroligt att man får ett kvitto på att besökarna tycker att man är bra, säger Jens Larsson, vd för Järvzoo.

Djurparkernas besökare har fått betygsätta djurparker och de 15 parker som har fått högst betyg har gått vidare till en finalomgång.

– Det är roligt att vi får så höga betyg av de som besöker oss, säger Jens Larsson.

Förutom Järvzoo är bland andra Furuviksparken, Skansen och Zoo Köpenhamn nominerade. Förra året vanns titeln av Kolmården.

Det senaste året har Järvzoo fått stor uppmärksamhet för sitt samarbete med helahälsingland.se där det har gått att följa björnen Idun och hennes tre ungar via en kamera i idet. Stora delar av sajtens naturprogram Vildriket spelas också in på Järvzoo.

Omröstningen om Nordens bästa djurpark pågår fram till den 14 mars.

Se mer: Följ Idun och ungarna live i idet

Se Vildriket här