Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Järvsö med i Körslaget

Den 19 mars kommer TV4 att börja sända femte säsongen av programmet Körslaget. I år kommer en kör från Järvsö att vara med. Körledare är Andreas Johnson, som redan sista veckan i februari i Järvsö ska börja välja ut de medlemmar som ska ingå i kören.

– Jag är oerhört stolt över att ha fått det här uppdraget. Det ska bli kul och spännande att få leda en kör från Järvsö, säger Andreas Johnson, som har sina rötter på mödernet i Järvsö.

Erbjudandet om att leda en kör från Järvsö fick Andreas strax före jul.

– Sedan åkte jag på semester i fyra veckor, en välbehövlig semester efter att ha turnerat runt om i landet under fjolåret. Och det var under semestern som jag bestämde mig för att tacka ja. Ett sådant här erbjudande kommer inte två gånger och då kan man inte tacka nej. Dessutom fick jag klartecken av Barbro (Lill-Babs).

Järvsökören ska bestå av 20 personer och de ska sållas fram via auditions, dit den som vill vara med får komma och sjunga upp sig och visa sin talang.

– Jag vet att det finns många sångtalanger i bygden och det kommer säkert att bli ett svårt jobb att sålla bland dem.