Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jantelagen blev spikmattans öde

Om spikmattan är bra eller inte kan man bara avgöra själv genom att prova den. Jag instämmer med andra ord i Gertrud Jonssons insändare 3/8. Det enda man kan veta här i världen det är skaffa sig kunskap genom egen erfarenhet.

Annons

Spikmattan är mycket bra eftersom blodet rusar ut i huden. Massage är väl också bra men det kanske inte är så klokt i alla lägen att knåda på det onda. Här tror jag mer på sugkoppar vilket en del skrattar åt.

Jag ville testa mattan för att se vad den gjorde med ämnesomsättningen och har legat på den på magen. Wow! Vill ni ha fart på tarmarna så har ni en bra grej här. Borde vara toppen för handikappade och sängliggande. Ibland brukar jag stå på den. Hela kroppen får sig en duvning genom stimulering av fotsulorna.

Att Shakti har fått en efterapare – Yantramattan – som annonserar helsidor vecka ut och vecka in och klarar sig från Konsumentverket är synnerligen mysko. Hur kommer det sig att KO går så hårt åt Shakti? Jag tror det beror på att de tjänat så mycket pengar; läs Jantelagen helt enkelt. Dagligen ser man vilseledande reklam när det gäller alternativmedicin. Men de slinker minsann genom nätet. Som sagt i denna ljug- och bågvärld som vi lever i är man själv sin nestor och doktor. Så testa och avgör själv innan du skrattande avfärdar det hela. Mattan suger fett!

Helena Palén Olofsson

Bjuråker

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel