Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jan, 57, är försvunnen – nu vädjar de anhöriga om hjälp

Jan Torstensson från Delsbo är försvunnen. Nu vill de anhöriga och polisen ha tips om var han kan befinna sig.

Jan Torstenssons anhöriga kontaktade polisen under fredagen eftersom de var oroliga för honom. Polisen tog då beslut om att gå in i mannens lägenhet i Delsbo.

– Men då vi inte hittade honom där beslutade vi att efterlysa både honom och hans bil. Han är inte misstänkt för något brott, men de anhöriga är oroliga. De vill gärna gå ut med namn och bild för att få in tips, berättar Paul Edenström, Gävleborgspolisens vakthavande befäl.

Jan Torstensson kan färdas i sin bil, en grön Volkswagen Passat med registreringsnummer JNH980. Polisen vill att de som sett Jan Torstensson, eller hans bil under den senaste veckan kontaktar polisen. Polisen vill också ha in tips om någon känner till var han skulle kunna befinna sig.

Läs också: Försvunne Jans bil behöver hittas: "Annars vet vi inte var vi ska söka"

Polisen säger att de inte vet när Jan Torstensson lämnade sin lägenhet i Delsbo. Men han kan ha varit borta så länge som två veckor.

Polisens vakthavande befäl Paul Edenström berättar att Missing people kommer att kopplas in. De söker i första hand upplysningar om Jans bil.

Den som har tips kan kontakta polisen på 11414, ärendenumret är 5000-K594542-16.