Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jakt och hundtillbehör i ny Alftabutik

På lördag slår den nya butiken Jakt & Hundcenter upp sina portar i centrala Alfta. Alftatjejerna Anna Östlund och Veronica Storm som står bakom satsningen tror att en butik med jakt och hundprodukter kommer att fylla ett stort och efterlängtat behov hos jägare och hundägare.

I vintras blev Anna Östlund och Veronica Storm arbetslösa. Tidigare arbetade de på kundmottagningen hos Outside i Alfta.
- Det är som det är att vara arbetslös och vi började fundera, berättar Veronica.

Veronica är jägare och hundägare och Anna är också hundägare och intresserad av fiske. I den här vevan hade Edmarks Järn i Edsbyn upphört med sitt jakt och fiskesortiment och där någonstans föddes tankarna på att satsa på en affär som sålde jakt, fiske och hundprodukter.
Nu har deras funderingar och planer på väg att förverkligas och på lördag öppnar deras butik Jakt & Hundcenter i lokaler i gamla Alfta Järnhuset, nuvarande Outside.
Några vapen ska det inte sälja till en början men däremot ammunition, kläder, ryggsäckar, kängor, hundpejlar och Jaktradio. Man har även ett bassortiment för fiske och produkter både för jakt och sällskapshundar.