Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag kunde inte undgå att se resultatet

Med bara fyra dagar kvar till avspark i fotbolls–EM upptäcker jag när jag tittar på mitt schema att de flesta matcher kommer att avnjutas från redaktionsstolen. Kanske kommer det att finnas luckor att se delar av matcherna mellan jobb, telefonsamtal, redigering och allt annat som ska fixas så du även får Ljusnansporten kommande dagar.

Annons

Nu är det inget fel i att jobba under ett mästerskap. Informationen formligen öser över oss som är i tjänst. Och som riktigt fotbollsintresserad är det inte mycket man missar. Man har tillgång till allt om lagen och alla spelare. Men att få ett sammanhang av direktsänd EM–fotboll bakom tangentbordet kan vara knivigt.

Första året jag jobbade på Ljusnansporten hände det att det var någon bra match under kvällspasset . Då spelade jag in den på videon. Den skulle jag titta på när kvällspasset var avklarat. Men snabbt nog fick jag tänka om.

Det sista man gör på kvällen är att göra sportbörsen där lokala och internationella resultat ska få plats.

Nu har ni naturligtvis räknat ut det hela. Jag kunde ju inte undgå att se slutresultat från alla matcher då jag gjorde sista sidan klar.

Men en match blev i alla fall inspelad innan videon fick vila.

Nu laddar vi för fotbollsfest – vad än resultatet blir.

Mer läsning

Annons