Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag blir rädd

Jag blir rädd när jag läser dagens tidning (30/4). Nu ska akutsjukvård läggas ner och det värsta är att iva försvinner i Bollnäs. Stackars människor som drabbas av hjärt- och kärlproblem.

Jag blir rädd när jag läser dagens tidning (30/4). Nu ska akutsjukvård läggas ner och det värsta är att iva försvinner i Bollnäs. Stackars människor som drabbas av hjärt- och kärlproblem. De kommer kanske att dö på kuppen men det är kanske meningen (typ självsanering av befolkningen). Ni säger att det är bra vård i ambulanser men betänk man kan inte sätta in blodförtunnande innan datorröntgen.

Hur mycket kostar löner för alla landstingspolitiker och landsdirektörer? Blir det tillsammans det ni vill spara på all sjukvård i Hälsingland. Det kanske är tid att ni skrotar er själva och låter läkare som är skolade och har patienternas vårdbehov i fokus ta över.

Arg som ett b

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel