Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag behöver specialisterna

Lägg inte ner specialistmottagningarna! Låt oss i Söderhamns kommun ha kvar vår sjukvård, det lilla som finns.

Lägg inte ner specialistmottagningarna! Låt oss i Söderhamns kommun ha kvar vår sjukvård, det lilla som finns. Specialistmottagningen innefattar medicin-ortopedi-urologi och endoskopi. Jag är en av många patienter som går var och varannan vecka och tar prover där. Jag träffar också min hjärtläkare, gör pacemakerkontroller, fick hjälp med att få behandling av mitt lymfödem.

Om vi ska behöva åka till andra orter tar det en hel dag. Det finns faktiskt de som inte orkar med det. Det finns också många av oss som inte klarar att åka buss. Hur tar vi oss till behandlingarna, för sjuktaxi kan de flesta av oss glömma. Det måste vara bättre att en läkare kommer till oss än att vi som går på mottagningarna ska åka.

Om vi patienter har några funderingar om våra olika sjukdomar kan vi gå upp och prata med personalen och få råd. Snälla! Låt specialistmottagningarna vara kvar.

Britt-Marie

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel