Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

It's Zlat man again skriver BBC efter gårdagens hattrick av Ibrahimovic

Han har gjort det igen, Zlatan Ibrahimovic. Med sitt hattrick såg han till att Manchester United vann med 3-0 i Europa League.

Detta mot det franska laget St Etienne som blivit något av Zlatans favoritmotståndare.

I franska ligan gjorde han ofta mål mot den franska klubben och på 14 matcher har det nu blivit 17 mål.

– Varje gång jag har spelat mot St Etienne och jobbat hårt har det blivit några mål, uppger Zlatan enligt BBC.

Redan efter en kvart slog han till i gårdagens match. Det genom att först ordna en frispark strax utanför straffområdet. Den tog Zlatan själv. Skottet styrdes via franska spelare in i mål. När bollen passerade mållinjen hade den knappt styrfart.

Målet innebar att United tog ledningen med 1-0 efter 15 minuters spel. Det andra målet kom via ett inlägg från Marcus Rashford. Bollen hamnade framför en omarkerad Zlatan som enkelt kunde peta in bollen i öppet mål.

Sista målet kom i slutet av andra halvleken när United fick straff. En straff som Zlatan tog hand om.

Zlatan konstaterade i en intervju med BT Sport efter matchen att 3-0 hemma ger ett bra utgångsläge till det kommande bortamötet mot St Etienne. Han tyckte United gjorde en bra match hemma men menade samtidigt att laget kan spela ännu bättre.

Nästa match blir nu på söndag mot Blackburn Rovers i FA cupen.