Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Viljelöst S/L vann

/
  • Målvakten Patrik Eriksson och tvåmålsskytten Nicklas Haglund räddade S/L från ett fiasko mot tabelljumbon Gävle.

Att S/L Hockey vann med 4–3 mot tabelljumbon Gävle kan ett oengagerat hemmalag tacka målvakten Patrik Eriksson och tvåmålsskytten Nicklas Haglund för.

Annons

Att det aldrig bara går att ställa ut skridskorna och tro att man ska vinna en match i en så fysisk och krävande sport som ishockey vet förmodligen alla spelare i S/L Hockey.

Dessutom mycket väl.

Likafullt var det precis vad laget gjorde mot suveräna tabelljumbon Gävle. Med några få undantag.

– Så här oengagerat har det varit i de senaste matcherna. Och jag vet inte vad det beror på. Jag verkar inte nå fram till spelarna, för vi tjatar om samma saker hela tiden. Ändå görs samma fel hela tiden, säger Olle Djoos, S/L-tränaren.

Många av spelarna verkade helt ointresserade av att befinna sig på en hockeyrink iklädda S/L-tröjan. Och i en viljesport som hockey fungerar inte en sådan inställning.

Två av de lirare som kommer undan med hedern i behåll är målvakten Patrik Eriksson och tvåmålsskytten Nicklas Haglund. Eriksson gjorde ett flertal vassa räddningar under matchen, speciellt i slutperioden då Gävle tryckte på både för segerpuck vid ställningen 3–3 och kvittering vid hemmaledning med 4–3.

Och Nicklas Haglund satte inte bara två av målen utan visade också upp ett fysiskt spel som borde fått hans medspelare att vakna till.

Mer läsning

Annons