Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre nya poäng för S/L Hockey

Efter en trög start fick S/L Hockey fart på målskyttet mot tabelljumbon Gävle och vann med klara 6–1.

Annons

Efter sudden death-förlusten mot Hofors hemma i ishallen i tisdags studsade S/L tillbaka in på ett vinnande spår mot jumbon Gävle (som i praktiken är ett lag från Sandviken och spelar sina matcher i Jernvallen arena).

– Men vi får vara glada att vi vann för vi gör en dålig match. Vi gick inte ut och gjorde det vi skulle från början. Det var ingen ordning och hafsigt, säger S/L-tränaren Olle Djoos.

I den första perioden hade S/L svårt att få till målskyttet och det var först med tretton sekunder kvar av perioden som Carl-Johan Ericson kvitterade hemmalagets 1–0-ledning.

Till den andra perioden hade S/L fått in siktet bättre och genom tre mål innan halva perioden var spelad hade S/L skapat sig ett bekvämt målförsprång inför den tredje perioden.

Där dröjde det ända till 12.48 innan det femte målet kom genom Dennis Östberg. Nicklas Haglund spikade segersiffrorna till 6–1 efter 18.06.

– Det var tre poäng att lägga till högen. För oss gäller det nu att förbättra spelet inför fortsättningen av säsongen, säger Olle Djoos.

Mer läsning

Annons