Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Följ ditt favoritlag via pushnotiser – lag från division 1 och Riksserien finns att välja i Hockeypuls nya app

/

I Hockeypuls app kan du nu få varje nyhet från ditt favoritlag som en pushnotis, direkt in i din telefon.
– Det här är en fantastisk app för alla hockeyälskare. Vi kan som enda nyhetsmedie i Sverige erbjuda pushnotiser på våra lokala lag i Riksserien, SHL, Hockeyallsvenskan och division 1, säger Mikael Nordstrand som är nyhetschef på Mittmedia Sport.

Annons

Alla hockeynyheter om samtliga lag inom Mittmedias bevakningsområde finns nu samlade på samma plats.

I Hockeypuls nya app får du de senaste nyheterna, resultaten, spelprogrammen och tabellerna. Dessutom har du nu möjligheten att själv bestämma om du vill ha nyheter från ett eller flera lag direkt i fickan som pushnotiser.

– Tidigare har vi bara kunnat erbjuda nyheter och pushnotiser från lagen i SHL och Hockeyallsvenskan. Att vi nu även är med i matchen när det gäller Riksserien och division 1 är fantastiskt roligt, säger Nordstrand.

Lagen finns att välja i listan som dyker upp när du går på symbolen längst upp i högra hörnet. När du valt att slå på pushnotiser får du nyheter om ditt lag i samma stund som de publiceras.

För föreningar som har lag i både Riksserien och herrserier skickas pushnotiser för nyheter om båda lag om du valt att följa föreningen som ämne.

För att ladda ner appen följer du denna länk till Iphone och denna för Android.

Mer läsning

Annons