Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Säsongsbästa av S/L

S/L Hockey gjorde en av säsongens bästa insatser då laget besegrade suveräna tabellettan Skedvi/Säter hemma i Ljusne ishall.

Annons

Det blev 4–3 (2–0, 1–2, 1–1) till slut och med nyförvärvet Jesper Åhlén-Hedenström som matchvinnare. Det var bara en av flera roliga saker i Ljusne ishall. En annan var att den förre S/L-målvakten fick hoppa in med kort varsel sedan Patrik Eriksson skadat plockhanden. Åström löste uppgiften bra.

– Ja, han var riktigt bra. En lyckad nödlösning. Sedan får vi se hur det blir i fortsättningen om han spelar vidare med oss och hur länge "Putte" (Patrik Eriksson) blir borta, berömmer Olle Djoos i en match där S/L fick 1–0 och 2–0 i numerära överlägen.

– Efter det var vi med i matchen på allvar och spelade riktigt bra, menar Olle Djoos som fick se sitt lag utöka till 3–0.

Men S/L tappade lite fart och tack vare två slumpmässiga mål kunde S/S reducera till 3–2 innan den andra perioden var till ända. Gästerna tilläts också kvittera till 3–3 i den tredje perioden innan S/L avgjorde genom Jesper Åhlén-Hedenström.

Mer läsning

Annons