Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lindström räddade S/L

/
  • Liam Lindström var glödhet och gjorde fem mål och passade till ytterligare två då S/L vann med 8–7 mot Häradsbygden efter förlängning.

Han gjorde hela sju poäng, fem mål och två assist. Ändå blev det bara två poäng. Liam Lindström hade en het kväll då S/L besegrade Häradsbygden med 8–7 efter förlängning.

Annons

Liam Lindström har hockey-påbrå.

Pappa Willy var både landslagsman och NHL-lirare.

Och hans gudfader är ingen mindre än legendaren Wayne Gretzky.

Och att han kan lira själv visade Liam Lindström då han satte fem mål och passade till ytterligare två då S/L besegrade Häradsbygden efter förlängning.

Matchvinnare?

Lindström, förstås.

– Skönt att det blev två poäng i alla fall. För det var en bedrövlig match. Det var säkert roligt att se på med många mål, men det var dåligt försvarsspel från bägge lagen, menar en spelsugen Liam Lindström som sannerligen utnyttjade svängdörrarna i Häradsbygdens välvilliga försvar.

Han inledde målskyttet redan efter 54 sekunder då han gav S/L ledningen med 1–0.

Och han avslutade målfesten med att sätta hemmalagets fyra sista mål. De två allra viktigaste var – förstås – först kvitteringen till 7–7 med drygt två minuter kvar av ordinarie speltid samt sedan segermålet i förlängningen fram till 8–7 efter 2.42.

– Klart att man alltid är nöjd efter att ha gjort sju poäng. Men det var också mycket tur. Jag minns inte om jag gjort sju poäng i någon match förut. Kanske det har hänt. Men det funkar när man är i zonen, ler 27-åringen.

Mer läsning

Annons