Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timrå IK laddar upp med träningsmatch mot SHL-lag i Alfta

/

Vilan är över. På tisdagen gör Timrå IK ett avstamp mot nästa säsong.
Och efter sommaren väntar en träningsmatch i Alfta – mot Leksand.

Annons

Truppen är långt ifrån klart, men under de kommande veckorna räknar Timrå IK-ledningen med att mycket ska falla på plats.

– Det rullar på och det kommer säkert att hända en hel del under veckan här, säger sportchefen Kent Norberg.

Sedan tidigare har vi bland annat berättat om att Jonathan Dahlén och Didrik Strömberg har förlängt sina kontrakt och att Jens Lööke (Brynäs) och Jonatan Nielsen (Troja-Ljungby) har värvats från andra klubbar.

Nyförvärven kommer inte att vara på plats redan på tisdagen, men övriga kontrakterade spelare kommer att börja försäsongsträningen under ledning av Roger Forsberg.

– Vi har skickat kallelse till spelare som klara till nästa säsong. Samtidigt har "Nubben" (sportchefen Kent Norberg) dialog med vissa spelare som spelade med oss i vintras och det kan ju hända att de dyker upp på träningarna och börjar träna, fast inte kontrakt är underskrivna, säger Forsberg.

Samtidigt jobbar Roger Forsberg med att planera träningsmatcherna som ska spelas till hösten.

Redan nu är det klart att Timrå IK kommer spela en turnering i Östersund (18-20 augusti), precis som de senaste åren, där laget kommer att spela två matcher (Östersund plus ett allsvenskt motståndarlag). Dessutom har Timrå i vanlig ordning sagt ja till att vara med i SCA-cupen, där ambitionen är att spela tre matcher.

– Dessutom kommer vi att möta Leksand i Alfta antingen 8 eller 9 september, det är inte bestämt vilken dag det blir än, säger Roger Forsberg.

Mer läsning

Annons