Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

C More ber kunderna om ursäkt – oklart när problemen är åtgärdade

/
  • Flera tittare fick problem med sändningarna från Hockeyallsvenskan och SHL under de första omgångarna.

Kritiken var hård efter C Mores stora problem med sändningarna av Hockeyallsvenskan och SHL.
På fredagen skickade distributören ut en ursäkt till sina kunder.
"Våra tekniker jobbar stenhårt på att lösa det och vi ber så hemskt mycket om ursäkt för besväret som det här har orsakat", skriver företaget.
Men det är oklart om problemen är åtgärdade till lördagens matcher.

Annons

Redan på torsdagskvällen berättade vi om tittarstormen mot hockeysändningarna som havererade när både Hockeyallsvenskan och SHL spelade samtidigt. Läs mer om det här.

På fredagen framkom det uppgifter om att delar av kritiken plockades bort från C Mores Facebooksida. Läs mer om det här.

I ett utskick till sina kunder försöker nu företaget förklara vad som hände.

"Det var första kvällen med både SHL och HockeyAllsvenskan för oss och vi förväntade oss ett enormt tryck. Men det här har faktiskt överträffat våra förväntningar. Det är så klart fantastiskt att det är ett så stort intresse. Men det här hade vi inte kunnat tänka oss. Detta ledde till att en del kunder fick problem med att logga in. Belastningen har också påverkat några kunders streaming", skriver C More.

Företaget menar att ett teknikteam jobbar hårt för att lösa problemet och att de har hittat saker som går att åtgärda.

"En del av problemen har vi löst, men det är svårt att ge en exakt bild när vi gör snabba åtgärder i en väldigt komplicerad miljö. Teknikerna kan inte ge ett konkret svar just nu. Vi hoppas att vi kan leverera en bra upplevelse till dig på lördag då det är ny omgång igen. Om det skulle bli problem igen så kommer du att hitta en nödsida på facebook och twitter. Vi ber åter igen om ursäkt", skriver C More i mejlet till kunderna.

Mer läsning

Annons