Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

HHC får ny ordförande

Han tar över ordförandeklubban efter Morgan Persson i Hudiksvalls HC.

Annons

Sven Görgård är ny ordförande i Hudiksvalls HC. Avgående ordförande Morgan Persson tänker strategiskt när han lämnar över taktpinnen.

Sven Görgård kommer leda på ett litet annorlunda sätt, menar Morgan Persson.

– Eftersom jag varit med sedan mina grabbar var små, har jag varit med och lagt fingrarna i alla syltburkar. Sven kommer leda ur ett mer strategiskt perspektiv. Jag har mycket stort förtroende för Sven, säger Morgan Persson som sitter kvar i styrelsen.

Från att tidigare ha jobbat mer brett i föreningen kommer nu Morgan Perssons engagemang och vägledning koncentreras på marknad. På årsmötet som hölls på ishallen i tisdags presenterades även en ny organisationsstruktur, framtagen för att passa en framåtsträvande förening.

Den tillträdande ordföranden tar sig an uppgiften med glädje.

– Jag har erfarenhet av att leda verksamheter och i takt med att HHC utvecklas blir det ännu viktigare med styrning och ledning, säger Sven Görgård.

Han har suttit i styrelsen sedan 2010. Han är 72 år och har jobbat inom skogsindustri i 40 år, bland annat som utvecklingschef på Iggesunds Bruk som teknisk direktör på Stora Nymölla och VD på Utansjö Bruk. Sven Görgård är idag konsult inom företagsledning och företagsutveckling.

Mer läsning

Annons