Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En tuff start för Lindefallet

/

Nu börjar allvaret för Lindefallet i förkvalet till division 2.

Annons

På tisdagskvällen gästade Huge Lindehallen i förkvalet till division 2, och motståndet blev precis så tufft som man räknat med. Förlustsiffrorna skrevs till 5–10 (1–4, 2–2, 2–4).

Men det var Lindefallet som fick första målet. Efter bara 56 spelade sekunder.

Lindefallet slog ner en puck i anfallszon, Rasmus Johansson följde med på mål, och när Huges målvakt fubblade med pucken, var Rasmus påpassligt där och petade in 1–0.

Men Huge hämtade sig snabbt, och efter drygt sex minuter spel, var Lindefallet i ett 1–3-underläge, som ökade på till 1–4 innan första perioden var över.

– De sista fyra matcherna i grundserien har vi mött lag som varit betydligt sämre än oss, och vi har vunnit med i stort sett tvåsiffrigt varje gång. Nu möter vi betydligt bättre lag, och det är en skillnad som natt och dag, säger Lindefallets tränare, Erik Pettersson.

Men i andra spelade Lindefallet upp sig betydligt, och inför sista perioden stod det 3–6, som blev 4–6. Och en puck i stolpen på det.

– Det var synd att vi inte gjort 5–6 när vi hade chansen. För där hade vi lite häng på dem. Det är synd att inte spelet från andra håller i sig lite längre, säger Erik Pettersson.

Mer läsning

Annons