Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Motståndartränarna om Hudik Hockey

Alla tolv lag i hockeyettan östra var representerade vid seriens upptaktsträff under måndagen.
Så här tycker några av motståndartränarna om årets upplaga av Hudik Hockey:

Annons

Rickard Rydén, Åker/Strängnäs

– Jag tror att det blir en väldigt jämn serie i år och Hudik har varit bra flera år i rad. Därför tror jag att dom kan vinna serien. De har en stabil trupp och får man till det så kan det bära långt. Vi har haft många tuffa matcher mot dom tidigare.

– Men som sagt, slutsegern kommer handla om många lag. Ett lag kan lika gärna vinna som komma sexa.

Niklas Flodin, Haninge

– Jag har inte sett Hudik spela någonting under försäsongen men det är ett topplag, definitivt. Jag har varit med och mött dom många gånger och tror att topplaceringarna kommer stå mellan Hudik, Huddinge, Södertälje och Visby/Roma.

Hans Baumann, Tierp

– Jag vet faktiskt ingenting om Hudik Hockey! Eller jo, jag känner till att Sune Bergman var där men det är allt. En gång värvade jag en back därifrån till Uppsala hockey. En stor kille som jag inte minns namnet på.

Nichlas Falk, Huddinge

– Vi mötte ju Hudik på försäsongen och torskade (1–1 efter full tid, HHC vann efter straffar). Ett riktigt bra hockeylag som vet vad det handlar om på den här nivån. Man spelar en modern hockey. Det är alltid svårt att möta Hudik och jag kan inte se varför det skulle vara någon skillnad i år.

Mike Beharrell, Visby/Roma

– Jag har inte sett dom på försäsongen men jag vet att Fredrik Johansson är en bra tränare och jag tror Hudik blir ett topplag sett hur de utvecklats de senaste åren. Atmosfären i arenan är fantastisk och det är en av mina favoritarenor att komma till. Jag älskar atmosfären där. Men när vi tar på oss våra matchtröjor hoppas jag att man kommer hata oss i den arenan. Jag hoppas att alla lag kommer hata oss när vi möts ha ha.

Mer läsning

Annons